ИЗВЕШТАИ    
 АРХИВА
 
(Word document) Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 24-2017. Од 12.06 до 19.06.2017.
22.06.2017

 
   
 
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 24-2017. Од 12.06 до 19.06.2017.
22.06.2017
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 23-2017. Од 05.06 до 12.06.2017.
15.06.2017
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 22-2017. Од 29.05 до 05.06.2017.
08.06.2017
Извештај за месец Мај – 2017 година, за спроведување на АЛЕРТ –систем за рано известување и надзор над заразните болести.
06.06.2017
Неделен извештај за заразните болести во Македонија. Пријавна Недела 21-2017. Од 22.05 до 29.05.2017.
05.06.2017
постари
 
 
 
   
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
Дома | Вовед | Упатства | Софтвер | Пријавување | Извештаи

© EWARN 2008